בטח שמתם לב לחור הקטן בקרש החיתוך שלכם. האם תהיתם פעם למה זה יכול לשמש? תן לנו להאיר אותך על ידי הרמת הצעיף על החור המסתורי הזה וכיצד זה יכול להקל על ההכנות הקולינריות שלך.
כלי רב תכליתי
במטבח, אביזרים הם בדרך כלל צדדיים כדי למקסם את השטח ולהפחית את הצורך לעמוס את סביבת העבודה שלנו עם יותר מדי כלים. קרש החיתוך אינו יוצא דופן, מציג אותו בגאווה חור עם שימושים מגוונים ולעיתים לא ידועים לציבור הרחב.
קלות טיפול ואחסון
במבט ראשון נראה שהמטרה העיקרית של החור הזה היא מעשית לטיפול, תלייה ואחסון של הלוח בצורה מסודרת. זה מקל על תליית הלוח על וו או מחזיק כלי כדי לשחרר את משטח העבודה או לקדם ייבוש מהיר לאחר הניקוי. טבחים אוהבים שהכלים שלהם נמצאים בהישג יד, והחור הגאוני הזה הופך את הארגון הזה להרבה יותר קל.
משטח נקי והיגייני
שמור על משטח נקי בעת הכנת מזון. מזון חיוני כדי להבטיח מנות בריאות וטעימות. החור בקרש החיתוך משמש גם כדרך טבעית להסרת לכלוך שהצטבר. לאחר ניקוי הלוח שלך, פשוט נער אותו כך שמים ושאריות מזון יעברו דרך החור הזה.
בעל ברית במהלך הכנת האוכל
החור הקטן הזה אולי נראה חסר חשיבות, אבל הוא נועד להיות נכס אמיתי במהלך הפעלות החיתוך והבישול הארוכות שלך. גלה כיצד לנצל את התכונה הגאונית הזו בעת הכנת המנות האהובות עליך.
מעבירים לכיריים בצורה פשוטה
אתה בהחלט מכיר את הרגע העדין הזה שבו אתה צריך להעביר הר שלמזון קצוץ – ירקות, עשבי תיבול, בשר – לקראת א תַנוּר חם מבלי לאבד חצי ממנו על הרצפה או לשרוף את האצבעות. החור המפורסם בקרש החיתוך מציע לכם פתרון חכם:
- מקם את המיכל או המחבת שלך בסמוך ללוח.
- הנח את האצבעות בחור, תוך כדי החזקת הלוח בחוזקה עם היד השנייה.
- הטה בעדינות את הלוח, והחלק מזון דרך החור ישירות לתוך המיכל או המחבת החמים. רצוי להניח את האצבעות מאחורי החור כדי ליצור רמפה שתוביל את האוכל בצורה נכונה.
הנה, שלטת באמנות העברת מזון ללא סיכון לאסון קולינרי!
טיפים לשימוש אופטימלי עוד יותר של החור
דעו שהחור בקרש החיתוך שלכם נועד להתאים ולהקל על ההכנות הקולינריות שלכם. ניתן להשתמש בו גם במהלך החתכים הבאים:
- להפריד בין חלקים שונים של מזון, למשל רגלי עופות או זרעים של פלפל.
- כמדריך להכנת פרוסות מושלמות, פשוט הניחו את הסכין על קצה החור כדי ליצור ריבוע שיעזור לחתוך ישר.
- כפלטפורמה להחזיק כפית רוטב או להקציף בזמן הבישול, כדי להימנע מלכלוך את משטח העבודה.
אין ספק שהחור המסתורי הזה מוסיף צדדיות מסוימת לכלי כל כך פשוט אך חיוני: קרש החיתוך. זכור לנקות ולתחזק את הלוח שלך כראוי כדי להבטיח את אורך חייו והיגיינה שלו. אוכל טוב !